Nieuw Word-format beschikbaar voor het maken van de NTS

U stuurt een NTS in door middel van een Excel-bestand. De CCD kan alleen op deze manier een NTS plaatsen op de Europese website. U kunt tijdens de aanvraag in het Excel-bestand niet met kleuren werken of aanpassingen bijhouden. Daarom ontwikkelde de CCD in overleg met het IvD-platform een manier zodat dit wel kan.

De CCD heeft een speciaal Word-document gemaakt. U kunt nu ook in Word werken tijdens de voorbereiding van uw aanvraag voor een projectvergunning. Dit document staat in het zip-bestand waar ook de andere aanvraagdocumenten staan. In dit bestand staat ook de uitleg over het proces.

Heeft u uw aanvraag uitgewerkt in Word? Aan het einde van het beoordeelproces kopieert u de informatie naar het Brusselse Excel-bestand. U krijgt hiervoor een bericht van het ondersteunend bureau van de CCD. U kunt ook meteen de aanvraag in het Brusselse Excel-format maken.